SPONSOREN

De Santarun wordt (mede) mogelijk gemaakt door:

 

Pistache          PISTACHE            HOOFDSPONSOR VAN DE SANTA RUN            PISTACHE          PISTACHE

Pistache is Zwolle’s hotspot voor wie houdt van verrassingen. Je vindt er opkomende merken en lifestyle producten om je trendgevoelige vingertjes bij af te likken. Bij Pistache vind je een doordachte mix van trendy toppers en kleine, opkomende merken. Van sieraden, boeken en gadgets tot muziek, lifestyle, food en fietsen. Kom gewoon kijken, wij vermaken je wel.

www.pistache-zwolle.nl

Winters Zwolle

De Santarun is dit jaar onderdeel van Winters Zwolle. Stichting Winters Zwolle creëert, initieert en organiseert gedurende de maand december en een ‘stukje’ van januari, tal van winteractiviteiten op de acht pleinen in het centrum van Zwolle. Voor een compleet overzicht kijk op:

www.winterszwolle.nl

Move Education

Met Move Education leren kinderen door te bewegen. Een unieke lesmethode waarbij kinderen door middel van bewegen resultaat gericht onderwijs volgen.

www.moveeducation.nl

Kaartje2go

Kaartje2go is een online kaartenwinkel waar je op een leuke manier heel eenvoudig en snel een unieke kaart maakt. Kaartje2go heeft een zeer grote kaartencollectie met allerlei soorten kaarten. Waaronder geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, verjaardagskaarten en ook kerstkaarten. In vier simpele stappen maak je de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Leuk, snel en gemakkelijk!

www.kaartje2go.nl

Lopers Company

De jongste hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie u op het gebied van uw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren. Om u te helpen bij het maken van de voor u juiste schoenkeuze, maken we gebruik van een gerichte loopanalyse. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over loopgroepen, wedstrijden, wedstrijd organisatie, tijdwaarneming en nog veel meer.

www.loperscompany.nl

ICI PARIS XL

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. De vestiging van ICI PARIS XL a/d Diezerstraat te Zwolle, verzorgt dit jaar de prijzenpakketten voor de Santarun!

www.iciparisxl.nl

HENRI VAN VELZEN ENTERTAINMENT

Als artiest is Henri van Velzen geen onbekende. Door de vele feesten, party’s, evenementen, radio en TV optredens, waar Henri zelf als artiest heeft opgetreden, weet hij natuurlijk uit ervaring waar Abraham de Mosterd haalt. HVV-entertainment regelt voor u een bedrijfsfeest, festival, personeelsfeest, artiestenshow van A tot Z en kan u voorzien van licht en geluid, artiesten, DJ’s, bands, presentatoren en catering. Maar ook clowns, goochelaars en straatorkesten kunnen zij voor u verzorgen.

www.henrivanvelzenentertainment.nl