PROGRAMMA

Datum                                          Zondag 17 december

Start & finish locatie            Gasthuisplein te Zwolle (t.h.v. café The Livingroom)

Inschrijving                               Van 1 november t/m 15 december 2017

Startschot                                 15:00 uur

Prijsuitreiking                         16:15 uur

SFEER EN GEZELLIGHEID

Sfeer en gezelligheid zullen centraal staan tijdens de Santa Run Zwolle. Bij de startlocatie van de Santa Run is een DJ aanwezig en vindt er de 1e editie van het Hot Tub Festival plaats! Diverse hottubs gevuld met warm water om lekker in te dobberen. Bovendien zal de start- en finishlocatie geheel in kerst-sfeer worden ingericht, vanzelfsprekend met houten huisjes, glühwein, snert en worst.

Ga meteen na de Santa Run met je groep vrienden, collega’s of teamgenoten op de foto. Onze aanwezige fotograaf zal de nodige plaatjes schieten. De foto’s worden z.s.m. op de Facebook-pagina van de Santa Run gezet.

GRATIS CONSUMPTIE

Na inschrijving ontvang je een startpakket. Deze bestaat uit een 5-delig Kerstmanpak, een startnummer én een gratis consumptiebon welke tijdens of ná de Santa Run is in te leveren voor een winters hapje of drankje. Dit kan bijvoorbeeld bij één van de kersthuisjes bij de Start/Finish. Ook zijn de consumptiebonnen in te leveren bij café The Livingroom.

PARCOURS

Ben jij een fanatieke renner, dan start je wellicht vooraan. Ben jij er meer voor de gezelligheid, dan start je achteraan en doe je het op je gemakje. Je kan kiezen uit een afstand van 3, 6 of 9 kilometer.

PRIJS

Snelheid is leuk, maar tijdens dit ludiek evenement niet het belangrijkste. De deelnemer die het leukst gekleed is wint een geurpakket twv. 125,- euro aangeboden door ICI PARIS XL. Ook mag de winnaar een half uur gratis in een hottub!

Bij de start zal een wedstrijdklok aanwezig zijn, zodat jij je eigen gelopen tijd in de gaten kan houden. Houd er rekening mee dat de Santa Run circa 1 uur duurt en je om 16:15 uur terug moet zijn voor de prijsuitreiking! Let op: De route zal na 16:00 uur ook weer vrij worden gegeven voor het overige verkeer!

ROUTE BINNENSTAD: